Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Enhetschef Trafikteknik, Malmö

Malmö stad befinner sig i en spännande utvecklingsprocess där flera nya områden och morgondagens stad håller på att formas. Den stora utmaningen inom trafikområdet är att skapa ett långsiktigt hållbart trafiksystem med god tillgänglighet och hög trafiksäkerhet för alla trafikantgrupper. Gatukontoret har de senaste åren framgångsrikt bidragit till utvecklingen av malmö stad. Inom trafikområdet har stora satsningar gjorts på Öresundsbroanslutningarna, citytunneln, trafikmiljösatsningar, cykelgarage med mera. Till malmö stad söker vi nu en person som vill vara med och bygga det nya, framtida malmö.

Vi erbjuder
malmö stad arbetar långsiktigt till att utveckla sina anställda inför framtida utmaningar genom kompetenshöjning och tydliga riktlinjer. Alla ska genom engagemang och ansvar ge daglig service med god kvalitet genom sitt arbete till malmöborna. Med kreativitet, lyhördhet och helhetsperspektiv skapar man det goda stadslivet. Gatukontoret ska utveckla, förverkliga och förvalta stadsmiljöer och trafiksystem.

Kvalifikationer
för tjänsten krävs civilingenjörsutbildning med god erfarenhet av trafikfrågor i samhällsbyggnadsprocessen samt kompetens inom trafikavdelningens olika specialområden. Du har fördjupad erfarenhet av trafikteknikområdet särskilt detaljutformningsfrågor. Du har erfarenhet av att leda personal som chef eller projektledare och är van vid att arbeta med ekonomi, tid- och resursplaner. Ett utåtriktat arbetssätt och god kommunikativ förmåga är viktigt bl.a. Eftersom arbetet medför omfattande kontakter med medborgare, organisationer och aktörer utanför malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen.

Egenskaper
• samarbetande
• beslutsfattare
• kommunikatör
• helhetssyn & kreativitet
• ordning & reda, struktur
• ledare & coach

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611