Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Channel Manager, Göteborg eller Stockholm

Ascom wireless solutions är marknadsledande inom trådlös internkommunikation för bl a sjukvården, tillverknings- och processindustrin samt säkerhets- och servicebranscherna. Mer än 75 000 system är installerade hos ledande företag och offentliga verksamheter runt om i världen. Företaget erbjuder ett brett sortiment av professionella kommunikationslösningar.

Företaget grundades på 1950-talet och har sitt huvudkontor i göteborg med totalt 1 160 anställda världen över. Ascom nordic är en del i ascom wireless solutions som är en del av ascomkoncernen och som är listad på den schweiziska börsen. Ascom nordic har 125 anställda fördelade på sju lokalkontor i fyra länder.

Vi erbjuder
ascom är ett lönsamt och framgångsrikt tillväxtföretag med produkter i framkant av tekniken. Ett omväxlande arbete i ett spännande svenskbaserat och samtidigt internationellt företag, som fortsätter att växa. Företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i en kreativ och innovativ organisation, med mycket trevlig atmosfär där alla har roligt tillsammans. Tjänsten ställer stora krav på eget driv och lämnar också mycket utrymme för den som vill utvecklas personligt och som vill vara med och sätta sin egen prägel på en verksamhet under utveckling. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer
• erfarenhet av strategisk partnerförsäljning
• teknisk förståelse och intresse
• dokumenterat goda säljresultat
• visad förmåga att driva komplexa och långsiktiga försäljningsprojekt

Egenskaper
• en stark vilja och en förmåga att göra affärer
• en stark drivkraft att uppnå mål
• förmåga att arbeta med såväl stora som små partners
• uthållig och ansvarskännande

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608