Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemsäljare/ Regionchef, Göteborg

Confidence Sweden är en systemintegratör som ökar kundernas effektivitet genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, IT infrastruktur och server management. Confidence Sweden AB ingår i Confidence International AB (publ.), ett publikt bolag noterat på NGM Equity, Nordic Growth Market. Företagsgruppen grundades 1989 och har idag ca 60 anställda och finns representerade i Sverige (Stockholm, Göteborg och Malmö).

Vi erbjuder
Confidence är en systemintegratör som ökar sina kunders affärsnytta genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IT och IP-teknologi. Vår samlade kompetens gör oss till ett företag som hanterar den nya IT- och IP-baserade spetsteknologin samtidigt som vi drar nytta av den traditionella säkerhetsteknologin för att ge våra kunder maximal effektivitet och avkastning på varje investering. Confidence är svensk Value Added Reseller, för det marknadsledande säkerhetssystemet Lenel OnGuard, vilket kommer att vara den centrala komponenten i säljarbetet.

I den här rollen kommer du att vara en nyckelspelare i regionen västra Sverige med stort ansvar för att bygga upp ett affärsområde med hjälp av duktiga människor i ett företag i tillväxt.

Kvalifikationer
• Fem års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning inom säkerhet, brand eller IT
• God förmåga att skapa förtroende och bygga relationer hos dina kunder
• Troligen har du en akademisk bakgrund
• Ledarerfarenhet

Egenskaper
• Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer
• Stark egen drivkraft med förmåga att driva affären från första kontakt till avslut
• Kreativ och van att bryta ny mark
• Trivas i rollen som ledare och utveckla gruppen

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lisa Mastalir på K2 Search AB, tel. 031-303 30 91. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.