Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Lösningssäljare, Stockholm

Cypoint är ett ledande it-specialistföretag med kontor i stockholm, göteborg och umeå. Cypoint ingår i sigmakoncernen som är en ledande leverantör av tjänster inom it, management och informationslogistik. Med nordiska kunder som bas levererar sigma på en internationell marknad och fokuserar på funktionella åtaganden. Sigma är noterat på nasdaq omx small cap lista och har 1300 medarbetare i sex länder med egna bolag och ytterligare tre med intressebolag och filialer.

Vi erbjuder
cypoint är på frammarsch och har haft en god tillväxttakt och en mycket fin lönsamhet. Du kommer få stor möjlighet till egen påverkan i rollen och tillhöra en platt organisation med närhet till besluten. Din framgång kommer att vara företagets framgång. Du får arbeta med nöjda, kompetenta och engagerade kollegor samt mycket nöjda kunder. Företaget växer och du får ingå i ett framgångsrikt och lönsamt företag med en gedigen kundlista. Du har fördelarna i det lilla bolaget med dess snabbhet och möjlighet till stor påverkan samt fördelarna i att tillhöra en större koncern. Kulturen på cypoint är resultatorienterad, det är en prestigelös miljö där alla hjälps åt och det finns mycket plats för värme och humor.

Kvalifikationer
• vi ser att du har minst 5 år total säljerfarenhet varav minst 3 års erfarenhet av att sälja it tjänster och lösningar som är baserade på antingen microsofts applikationslösningar och/eller infrastrukturlösningar och tjänster så som sharepoint, .net, system center, exchange etc.
• meriterande är ett bra kontaktnät inom stockholmsregionen. Du trivs med att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer.

Egenskaper
• som person är du resultatinriktad
• Öppen och positiv
• prestigelös
• självgående och initiativrik
• du har en stark vilja att lyckas och är uthållig

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608