Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljledande KAM, Stockholm

I koncernen Business Support ingår dotterbolagen Svenska Storesupport Bemanning AB och Svenska Storesupport AB. Bolagen är verksamma i handelsledet. Storesupport är rikstäckande, med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Storesupport arbetar med uthyrning och rekrytering inom Detaljhandel (Fackhandel och Dagligvaruhandel) och dess leverantörer. Inom dessa branscher utför de även om- och nybyggnationer, för butiker och inredningsföretag. Supportgruppen i Stockholm startades för 10 år sedan och har sedan dess haft en mycket positiv tillväxt. Idag är de ca 600 medarbetare och omsätter ca 146 miljoner SEK.
Läs gärna mer på www.storesupport.se

Vi erbjuder
I rollen som säljledande KAM kommer du att erbjudas goda möjligheter att påverka din egen roll, utveckling samt företagets framtid. I rollen har du ansvar för hela säljprocessen med uppdrag att öka försäljning och varumärkeskännedom. Storesupport är ett framgångsrikt och välmående bolag med en entreprenörmässig miljö med korta beslutsvägar samt högt till tak där du kommer att arbeta nära affärsutvecklingsansvarig. Företagskulturen kännetecknas av en rakhet och tydlighet, snabbhet och enkelhet samt ett starkt engagemang och teamkänsla.

Kvalifikationer
• Minst fem års försäljningserfarenhet som KAM med goda resultat
• Erfarenhet inom detaljhandeln och därmed ett stort upparbetat kontaktnät
• Önskvärt med några år inom bemanningsbranschen

Egenskaper
• Stark egen drivkraft och mycket målinriktad
• Självgående och initiativrik
• Ekonomiskt sinnad
• Anpassningsbar och flexibel i en föränderlig miljö

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sophia Blåvall, tel 08-642 87 35 eller Karin Holmstrand, tel 08-642 87 01, på K2 Search AB . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.