Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager, västra Sverige


imi är ett dynamiskt, världsomspännande företag som levererar innovativa ingenjörslösningar till ledande globala företag inom tydligt definierade marknader. imi´s olika affärsområde delar ett gemensamt mål – att konvertera marknadskännedom och industriell erfarenhet till kundanpassade lösningar som ger fördelar och värde för våra kunder. koncernen har 12.850 anställda och omsatte c:a 21 miljarder sek.

norgren är imi´s största affärsenhet med 5350 anställda runt om i världen med en omsättning på 6 miljarder sek. norgren är ett internationellt företag som utvecklar och levererar lösningar och produkter inom pneumatik och flödeskontroll. norgren är respekterade för sin erfarenhet, tekniska kunnande och möjligheter att erbjuda kunder såväl komponenter som systemlösningar med mervärde.

norgren sweden ab har sitt huvudkontor i malmö samt regionkontor i stockholm, linköping och kil. företaget består av ett starkt team på 17 personer som dagligen samarbetar med intressanta kunder, ofta med en global marknad, för att lösa tekniskt utmanande applikationer och projekt.

vi erbjuder
detta jobb erbjuder rätt person möjligheten att utveckla nya affärsområden med stor outnyttjad potential. du arbetar i ett kunnigt och dedikerat team med produkter och lösningar som är välkända och står för hög kvalitet, vilket ger dig en bra plattform att arbeta utifrån. då en stor del av arbetet är att utveckla nya stora kunder inom ovan nämnda segment krävs en analytisk förmåga och affärsutvecklande egenskaper för att lyckas. detta kräver bl.a att man har en bra kommunikativ och förtroendeskapande förmåga och är orädd samt känner sig självsäker i kontakter (och kan ta en dialog anpassad till beslutsfattare) med olika nivåer av beslutsfattare inom potentiella kundföretag.

kvalifikationer
• minst fem års dokumenterad erfarenhet av oem-försäljning till maskin- eller utrustningstillverkare
• goda kunskaper i och vana av att använda engelska som arbetsspråk
• ingenjörsexamen, helst mekanik eller flödeskontroll, gärna kompletterad med någon form av marknad- eller säljutbildning

egenskaper
• kundorienterad
• självgående och hög integritet
• starkt tekniskt intresse
• uthållighet
• strukturerad, ordning och reda

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id508