Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Factoringsäljare, Stockholm

Ikano bank se erbjuder säljstödjande finansiering till återförsäljare och leverantörer inom detaljhandeln. Dessutom erbjuder vi enklare bankprodukter direkt till privatpersoner. I nära samarbete med våra partners utvecklar och administrerar vi säljstödjande finansiella tjänster. Syftet är att öka lönsamhet, försäljning och kundlojalitet för våra partners. Våra tjänster innefattar lösningar såsom butikskort, klubbkort, kreditkort och crm-tjänster. Vi erbjuder lokala, nationella och internationella lösningar. Vi erbjuder även finansiella tjänster till återförsäljare som vänder sig till företagskunder. Dessa tjänster innefattar leasing, hyresavtal samt factoring.

Vi erbjuder
detta är en mycket omväxlande tjänst i en internationell koncern. Business area finance är dock en mindre och snabbrörlig enhet i företaget med ca 60 anställda vilket innebär ett klart decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Ikano bank företag kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en prestigelös kultur med höga ambitioner. Inom företaget finns möjlighet att delta vid utbildningar inom ledarskap likväl som andra områden.

Kvalifikationer
• erfarenhet av försäljning av factoringtjänster.

Egenskaper
• driven samt en vilja att göra affärer.
• mycket förtroendeskapande.
• teamorienterad.
• proaktiv och bra på att se nya möjligheter.
• affärs och resultatorienterad.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608