Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teknisk säljare, Stockholm / Mellansverige

Koncernen sick är världsledande inom sensorbaserade lösningar för industrin. Sick grundades 1946 av den tyske uppfinnaren erwin sick och har idag 5.000 anställda, närmare 50 dotterbolag och en omsättning år 2007 på 707 miljoner euro. Sick ab ansvarar för koncernens försäljning på den svenska marknaden. I dagsläget har sick ab 51 anställda och den totala omsättningen år 2007 var ca 200 miljoner sek. Verksamheten är indelad i affärsområdena factory automation, logistics automation samt process automation.

Vi erbjuder
den personliga försäljningen är en viktig grundsten i vårt sätt att arbeta. Som säljare ska du identifiera affärsprocesser och skapa lönsamma affärer för både oss och våra kunder. Du är ansvarig för den kommersiella delen av kundkontakten och har hjälp av teknisk support för detaljerade teknikfrågor. Sick lägger stora resurser på forskning och utveckling vilket är en tillgång för oss som säljbolag. Våra produkter är ofta en del av avancerade lösningar. Du har goda möjligheter till personlig utveckling inom sick, företagets framgång bygger på motiverade, engagerade och kreativa medarbetare och är just nu i en expansiv fas med höga målsättningar.

Målet för sick ab är att uppnå en hög grad av kundtillfredsställelse och skapa ett strategiskt partnerskap i viktiga projekt tillsammans med våra kunder.

Kvalifikationer
• teknisk utbildning minst på gymnasienivå, med inriktning på t.ex.

Egenskaper
• driven
• representativ
• servicekänsla
• noggrann
• trivs med ett högt tempo

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608