Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare – blivande affärsområdeschef, Stockholm

Gothia är ett kompetensföretag fokuserat på företrädesvis konsult- och utbildningsinsatser, med mål att människor, applikationer och teknik ska samverka på ett effektivt och lönsamt sätt. Genom förståelse för verksamheten samt kunskap om flödet och verktygen bidrar gothia till att effektivisera marknadsföring och digitala flöden hos sina kunder. Gothia startade 1998, och har ända sedan dess hjälpt marknadsavdelningar, dagstidningar och grafisk bransch. Några av kunderna är atlas copco, ica, byggmax, svenska fotbollförbundet, saabgroup, lindab, onoff och tetra pak.

Vi erbjuder
gothia är ett ekonomiskt stabilt företag med mycket god branschkunskap, mycket gott renommé i branschen och en gedigen kundlista. Förtroende, tillit och trygghet är alla begrepp som är viktiga i företaget och i relationen med kunderna. Gothia är ett entreprenöriellt företag och lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos sina medarbetare.

Kvalifikationer
vi ser att du har adekvat utbildning samt gedigen kompetens inom konsultativ och verksamhetsnära tjänsteförsäljning, delvis inklusive planering och kalkyl av verksamhetskritiska projekt. Har du sålt erp- eller crm-system har du goda förutsättningar att lyckas i rollen. Du trivs med att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer. Har du erfarenhet av från beställar- eller leverantörsledet inom processförbättringar inom marknadsföringsområdet är det ett extra plus.

Egenskaper
som person är du entreprenöriell, prestigelös, pragmatisk och resultatfokuserad. Du tycker om att arbeta i en bred roll med framtidsutsikter och har samtidigt ett helhetsperspektiv. Du är engagerad, relationsskapande och kan konkretisera dina visioner på ett tydligt operativt sätt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611