Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kundansvarig säljare, Stockholm

Qvalia är en av europas snabbast växande och nordens äldsta experter inom recovery audit-konsulteringstjänster med full service. Med hjälp av qvalia recovery audit återförs anmärkningsvärda mängder kapital som kundföretagen annars skulle ha förlorat. Detta sker genom analysering och korrigering av upptäckta fel i bokföringstransaktionerna.

Vi erbjuder
vi söker dig som vill sälja marknadens mest kompletta utbud inom recovery audit och avancerade kringtjänster. Till din hjälp har du duktiga besöksbokare och en väl utprovad process. Vi har ett stort antal mycket nöjda referenskunder och din uppgift blir att erbjuda fler bolag våra tjänster och att driva processen. Exempel på arbetsuppgifter är initiala kontakter med ledande befattningshavare, offertskrivning, introduktion och implementering av processen, uppföljning samt merförsäljning av ytterligare tjänster. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och bil. Bolaget har en stark tillväxt och har uppfyllt kriterierna för gasell-tävlingen två år i rad.

Kvalifikationer
införsäljningen av qvalias produkter kännetecknas av långa säljcykler till mycket kvalificerade kontaktpersoner.

Egenskaper
• strukturerad
• energisk och uthållig
• affärsmässig
• konsultativ och förtroendeingivande
• god samarbetsförmåga

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608