Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driven Innesäljare till huvudkontoret i Spånga


aqeri utvecklar, tillverkar och säljer ruggade it och kommunikationslösningar som till vardags utsätts för extrema förhållanden och avancerade situationer runt om i världen. under sådana förhållanden skulle de flesta installationer bara ge upp. men vi på aqeri utvecklar och konstruerar teknologi som alltid håller, oavsett vad den utsätts för. aqeri är börsnoterat på first north premier. www.aqeri.com

personliga egenskaper:
• du är en positiv och social person som på ett naturligt sätt kan kommunicera och skapa bra kontakt över telefonen.
• du har en hög arbetsmoral, trivs med tempo och strävar alltid efter att göra bra ifrån dig.
vi ser att du är en självständig personlighet som inte ger upp i första taget, du har viljan och drivet att lyckas som innesäljare!

anställningsvillkor
tillsvidareanställning. vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning med provision. vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

information
aqeri värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. vi eftersträvar också en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökanden.


Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 2