Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsman/affärskvinna, Göteborg


niscayah ab har sedan grundandet 1949 fram till idag, vuxit till sveriges ledande säkerhetsföretag inom teknisk säkerhet. tillsammans med sina kunder utvecklas innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav. niscayah ab, som är helägt dotterbolag till niscayah group ab (publ), omsatte 2008 ca 1,6 miljarder och är ca 900 anställda på 37 kontor runt om i sverige. niscayah group ab (publ), har verksamhet i 14 länder i europa samt i hongkong, australien och i usa. läs mer på www.niscayah.se.

vi erbjuder
niscayah är marknadsledande inom sitt område och står just nu inför en förändring där man sätter utmanande mål på tillväxt och resultat. detta är en tjänst där det kommer att ställas höga krav på affärsmannaskap och i gengäld kommer du att arbeta med ett starkt varumärke och vara med och driva en förändring både internt och externt. du får möjligheten att växa med engagemang och positiva medarbetare i en dynamisk miljö, där du själv förväntas bidra till företagets och din egen fortsatta utveckling.

kvalifikationer
· dokumenterad erfarenhet av kvalificerad lösningsförsäljning.
· förståelse för kundernas verksamhet.
· van att bygga relationer på ledningsnivå både i privat näringsliv och i offentlig sektor.
· erfarenhet av offentliga upphandlingar.
· troligen har du en akademisk bakgrund, men dina tidigare erfarenheter är viktigare.

egenskaper
· drivande
· Övertygande.
· resultatorienterad
· relationsskapande
· strukturerad

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id508