Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driven Säljare, Stockholm

Aqeri utvecklar, tillverkar och säljer ruggade IT och kommunikationslösningar som till vardags utsätts för extrema förhållanden och avancerade situationer runt om i världen. Under sådana förhållanden skulle de flesta installationer bara ge upp. Men vi på Aqeri utvecklar och konstruerar teknologi som alltid håller, oavsett vad den utsätts för. Aqeri är börsnoterat på First North Premier. www.aqeri.com

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Information
Aqeri värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi eftersträvar också en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa vår konsult på K2 Search, Lennart Jansson på telefon 0735-43 74 71. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt på www.k2search.se. Rekryteringen sker fortlöpande, men vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen kommer att ta sin början i augusti.

.