Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Development Manager Klargester, Göteborg

Kingspan är en världsomspännande koncern med tillverkning av produkter för byggmarknaden. En av divisionerna är kingspan environmental med fokus på avloppssystem, diesel- och oljetankers, regnvattenssystem samt dataloggningssystem för tankers.

Vi söker dig som vill utveckla den svenska försäljningen av klargesters mini-reningssystem för privata hushåll genom att aktivt bearbeta konsulter och installatörer i föreskrivande led. Du kommer att resa över hela sverige och träffa påverkare och beslutsfattare inom miljö och vvs, bl a hos kommunerna. Dessutom kommer du att vara ansvarig för marknadsaktiviteter mot slutkunderna, såsom mässor, annonsering och framför allt den svenska hemsidan. Din främsta uppgift är att skapa affärer genom både befintliga och nya kontakter.

Vi erbjuder
kingspan environmental är ett företag i stabil tillväxt med 250 anställda i europa och med en omsättning på ca 40 miljoner eur. I stora delar av europa är klargester ett välkänt varumärke med säljkontor i ett flertal europeiska länder och man använder en unik teknologi för sina tankers och reningsverk. På grund av nya miljöförordningar inom eu ser man en mycket stor potential på den svenska marknaden. Förvaltning av vatten och vattenresurser är ett viktigt område både globalt och lokalt i sverige och därmed ser man ett ökat fokus på sanering av enskilda avlopp.

Detta är en mycket omväxlande tjänst i en internationell koncern. Kingspan environmental är dock en snabbrörlig organisation med ett gott team-arbete och som har lätt för att fatta beslut. Säljorganisationen präglas av högt tempo och en öppen kultur.

Kvalifikationer
• goda kunskaper om branschen.
• dokumenterade erfarenheter av försäljning.

Egenskaper
• resultatdriven och säljfokuserad.
• energisk.
• god kommunikatör.
• strukturerad.
• Ärlig, öppen och förstående.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608