Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager, västra Sverige

Pirelli Tyre är världens femte största däckföretag gällande omsättning och bland de lönsammaste i branschen. Pirelli Tyre fokuserar främst på högprestanda-segmenten som karakteriseras av framstående teknologi och hög prestanda. I dessa segment har Pirelli skapat sig en ledarposition både gällande bil- och motorcykeldäck.
Pirelli Tyre Nordic AB ansvarar för försäljning och distribution av bildäck i Norden.
Läs mer om bolaget på www.pirelli.se

Vi erbjuder:
Ett utvecklande arbete i ett spännande och mycket dynamiskt företag där goda försäljningsresultat premieras. Pirelli verkar i en internationell miljö med stora utvecklings- och karriärmöjligheter både nationellt likväl som internationellt. Du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär med mycket samarbete med andra kollegor inom avdelningen försäljning. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• Entreprenöriell personlighet och hög egen drivkraft
• Ambitiöst förhållningssätt till försäljning
• Du har minst tre års erfarenhet från kvalificerad försäljning
• Kunskap om bil- alternativt däckbranschen
• Eftergymnasial utbildning
• Du har hög social kompetens

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Åsa Mitsell, tfn 08-642 87 36. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Executive Search se.