Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Production Manager, Landskrona

Trioplastkoncernen består av fem divisioner och är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer där vi är en av de ledande leverantörerna i europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 200 msek. Vårt huvudkontor ligger i smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i danmark, frankrike, finland, storbritannien, tyskland och saudiarabien. Som en av europas största köpare av polyeten är vi noga med att ta ett stort ansvar för effektivt nyttjande av jordens resurser. Vi bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har en central roll.
trioplast landskrona ab ingår i division tryckta förpackningar med ca 150 medarbetare. Vi producerar tryckt och otryckt rullmaterial samt påsar.

Kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av personalledning i en storleksmässigt likvärdig produktions-organisation, helst inom processindustri (t.ex.

Personliga egenskaper
• god kommunikativ förmåga
• intresse och dokumenterad förmåga för att leda och utveckla människor
• målfokuserad
• ordning, reda och strukturerad
• positiv och lösningsinriktad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608