Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Mötesbokare/ Innesäljare, Stockholm

K2 search ab är ett av sveriges ledande rekryteringsföretag, headhunter med kontor i stockholm, göteborg och malmö. Vi ingår även i ett internationellt nätverk med representation i ytterligare 30 länder. Företaget grundades 1996 och idag är vi 30 medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat åt våra kunder. Vi tror på hjärnkoll och hjärnvilja.
vi arbetar med rekrytering av chefer, kvalificerade säljare och specialister. Vår målgrupp är tillväxtföretag eller bolag som vill komma in i en tillväxtfas.

För att passa till detta arbete måste du ha ett brinnande intresse för försäljning via telefon och du måste också ha en uthållighet utöver det vanliga. Vi ser mycket gärna att du har tidigare erfarenhet från framgångsrik besöksbokning. Eftergymnasial utbildning, pågående eller avslutad, anser vi viktig.

Arbetstiden är flexibel men du bör kunna jobba minst 20 timmar i veckan.

För rätt person erbjuds bra villkor med goda förtjänstmöjligheter och delaktighet i ett vinnande lag med mycket motiverade och professionella medarbetare.

Är du intresserad ser vi gärna att du tar kontakt med ken skoog på tfn 08 642 87 97 för ytterligare information och presentation. Du kan också söka tjänsten direkt via vår hemsida www.k2search.se.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1