Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsultsäljare, Stockholm

Init startade sin verksamhet 1994 och har sedan dess varit mycket lönsamt. Inits verksamhet fokuserar på tekniskt kunnande inom modern systemutveckling och levererar konsult- och utbildningstjänster. Init har ett mycket konkurrenskraftigt marknadsläge genom sin kärnverksamhet som är konsultverksamhet, inom främst systemutveckling och infrastruktur. Inits konsulter har ett stor tekniskt kunnande och arbetar både inom offentlig sektor och det privata näringslivet. Gemensamt för kundernas behov är kompetens gällande arkitektur, design och programmering via införande av ny teknik inom systemutveckling. Flera av kunderna återfinns inom offentlig sektor, telecom samt bank & finans.

Init erbjuder:
omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i ett spännande och dynamiskt företag som brinner för att lära ut den senaste tekniken och erbjuda sina kunder utpräglad kärnkompetens och effektiva lösningar. Du kommer att arbeta både självständigt och team-baserat i en kreativ och innovativ miljö med mycket trevlig atmosfär. Som stöd i ditt arbete kommer du ingå i en kompetent och effektiv organisation med väl definierade processer.

Kvalifikationer vi söker är
• erfarenhet av försäljning med goda resultat i minst två år, gärna från konsultbranschen, som konsult eller av it-konsulter
• meriterande är teknisk förståelse inom it, gärna kunskap inom områden som unix, windows, java, .net
• meriterande är också teknisk utbildning från gymnasiet eller universitet/högskola
• svenska och engelska i tal och skrift

Egenskaper vi söker är
• utåtriktad, affärsmässig, bra social kompetens och noggrann
• ansvarsfull och har bra samarbetsförmåga
• drivs av tillväxt, försäljning och avslut
• lyhörd och innovativ som stimuleras av bra kundorienterade lösningar

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, johan ireblad, tfn 08-642 87 01. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608