Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Två Key Account Managers


atodia är ett nystartat företag på mediemarknaden. vår affärsmodell är att öppna upp nya marknader för medieinnehåll, där vi utgör knutpunkten mellan medier och informationstjänsteföretag. samtidigt som vi är en tjänsteleverantör fungerar vi också som affärsutvecklingspartner för våra kunder, som antingen är medieutgivare eller informationstjänsteföretag. våra lösningar bygger på bred och djup kunskap om teknik, upphovsrätt och ekonomi.

atodia finns idag på den nordiska mediemarknaden och vi har en tydlig ambition att växa ytterligare geografiskt. vi har kontor i stockholm och Östersund och är idag 17 anställda. vi är ett dotterbolag till börsnoterade cision (f.d. observer) med tjänster inom omvärldsbevakning och medieanalys.

vi erbjuder ett jobb med stora möjligheter till egen påverkan av arbetets innehåll och utförande. rätt person kommer att ha stora möjligheter till vidare karriär inom försäljning och marknadsföring inom hela europa på sikt.

vi söker nu dig som har någon form av akademisk utbildning i grunden, gärna civilekonom med inriktning mot it, alternativt försäljning och marknadsföring, kompletterad med 3-5 års erfarenhet av försäljning, gärna mjukvara.
har du erfarenhet från försäljning mot media är det en extra merit.

för bägge tjänsterna krävs att du är flytande i engelska och svenska i såväl tal som skrift, samt för den key account manager som ska bearbeta den finska marknaden även att du behärskar finska.

anta utmaningen direkt genom att sända in en kortare presentation samt din cv till www.k2search.se .
din ansökan vill vi ha så snart som möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id508