Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT-chef till Läkemedelsverket, Uppsala

Läkemedelsverkets uppgift är att se till att den enskilde patienten, hälso- och sjukvården samt djursjukvården får tillgång till säkra och effektiva läkemedel av god kvalitet och att dessa används ändamålsenligt och kostnadseffektivt. Till denna uppgift hör även att tillhandahålla information till allmänheten via Läkemedelsupplysningen. Vi är dessutom tillsynsmyndighet för kosmetika och hygienprodukter samt för tillverkare och produkter inom medicinteknik. Till våra uppgifter hör också tillståndsgivning och tillsyn över legal hantering av narkotika samt tillståndsgivning för apoteksverksamhet. Inom Läkemedelsverkets organisation finns också Giftinformationscentralen. Vi är cirka 650 anställda, varav många farmacevter och läkare. Läkemedelsverket lyder under Socialdepartementet och verksamheten är i huvudsak avgiftsfinansierad.
Läs mer om oss på lakemedelsverket.se

Vi erbjuder
Detta är en mycket intressant och utmanande tjänst i en myndighet med ett för samhället viktigt uppdrag. Du rapporterar direkt till stf generaldirektör. Tjänsten är placerad i Uppsala Science Park och är en tillsvidareanställning med tre års chefsförordnande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en mycket gedigen yrkeserfarenhet av att leda en IT-enhet och har erfarenhet från offentlig miljö. Du har en akademisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklingsarbete och behärskar engelska i tal och skrift.

Egenskaper
Som person är du drivande och initiativrik. Du är en förtroendeingivande och beslutsfast lagledare. Du arbetar strategiskt och målinriktat med tydlighet, öppenhet och lyhördhet och du kan skapa goda relationer med personer på organisationens alla nivåer och med samarbetspartners.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lindén på K2 Search AB, tel. 08-400 275 27. Du är också välkommen att kontakta de fackliga företrädarna Mitra Ghannad, SACO, och Marie Andersson, Fackförbundet ST. Båda nås på 018- 17 46 00 eller genom e-post fornamn.efternamn@mpa.se Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 20 april. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.