Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare, Stockholm

Efecte® utvecklar avancerade programvarulösningar för effektiv hantering av IT-driften och är ledande nordisk leverantör av system för hantering av IT-tillgångar och IT-service. Våra innovativa lösningar möjliggör effektiv hantering och centraliserad rapportering av IT- tjänster och processer samt erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga systemlösningar inom ”ERP för IT”. Dessa är baserade på vår forskning och utveckling där de senaste rönen används av våra nära 100 anställda specialister var expertis och kompetens fortlöpande vidareutbildas. Sedan grundandet 1998 har Efecte etablerat kontor i Sverige, Finland, Danmark samt Norge och blivit etablerad partner för över 250 kunder i den privata och offentliga sektorn.

Efecte erbjuder:
Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i ett spännande svenskt/europeiskt företag som växer kontinuerligt tack vare företagets ledande lösningar och kompetens. Företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter, också utanför Sverige. Du kommer att arbeta både självständigt och team-baserat i en kreativ och innovativ miljö med trevlig atmosfär. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt koncept samt effektiv organisation med erfarenhet och stor kompetens. Givetvis erbjuds bra villkor och utvecklingsmöjligheter till rätt person.

Kvalifikationer vi söker är
• 2-5 års erfarenhet från uppsökande försäljning
• Erfarenhet och intresse av långa säljcykler, att kunna bygga upp och bibehålla relationer
• Akademisk utbildning är önskvärd, alternativt någon form av kvalificerad försäljningsutbildning
• Erfarenhet från IT-branschen eller CRM/ERP försäljning/implementation är meriterande

Egenskaper vi söker är
• Vara drivande och kundorienterad; kunna förstå kundens behov och se möjligheter värdera dessa och skapa erbjudande
• Vara fokuserad att och leverera kvalitet samt skapa långvariga relationer
• Ha energi att med bibehållet fokus skapa volym i både samtal, besök och affärer
• Vara självgående, stresstålig, ambitiös och entusiastisk för att bidra till en kreativ miljö

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Johan Ireblad, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id408