Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Securitas systems sverige ab är helägt dotterbolag till koncernmodern securitas systems ab som idag har verksamhet och täckning inom 14 länder i europa samt i hongkong, australien och i usa. Koncernen har en genomsnittsmarknadsandel i europa på ca 5 procent och en procent i usa.

Securitas systems retail är ett affärsområde inom securitas systems sverige ab och erbjuder högkvalitativa tjänster inom inbrottslarm, passersystem, och kameraövervakning för företag inom handeln. Securitas systems retail omsätter ca 140 msek och har 40 medarbetare inom sverige.

Vi erbjuder
att få växa med engagemang och positiva medarbetare i en dynamisk miljö, där du själv kan bidra till företagets och din fortsatta utveckling. På securitas systems retail arbetar vi i små högpresterande team. Du har möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med ett starkt varumärke och goda karriärmöjligheter.

Kvalifikationer
• gymnasial utbildning.
• flerårig dokumenterad säljerfarenhet.
• talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Egenskaper
• aktiv och framåt med god social kompetens.
• en säljande profil som är strategisk, strukturerad, resultatfokuserad och målinriktad.
• god förmåga att skapa långsiktiga relationer.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med martin svedar på k2 search ab, tel. 031-776 90 02. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608