Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales executive inom möten och kongresser

MCI (tidigare StoCon) är en av Nordens ledande kongress- och mötesarrangörer, vi har över 30 års erfarenhet inom mötesindustrin och genomför årligen över 100 möten med allt från 100 till flera tusen deltagare. MCI i Skandinavien är en del av MCI, ett internationellt företag i mötesindustrin med 500 anställda på 19 kontor i 14 länder. Vi kommer att arrangera möten över hela Norden, samt även följa med möten ut i världen. Våra kontor ligger i Stockholm och Göteborg.

Vi erbjuder:
Ett omväxlande arbete i en spännande organisation, som har den fortsatta ambitionen att växa, såväl i Sverige som internationellt. Företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i ett företag med mycket social och trevlig atmosfär. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• Uthållig och tålmodig
• Duktig på att skapa långa relationer
• Drivkraft och säljinriktning
• Kommunikativ, både internt och externt, med en förmåga att skapa kontakter.
• Minst 3 års säljerfarenhet

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Roland Gustavsson, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast

.