Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

OEM Säljare Syd


osram ab är ett helägt dotterbolag till osram gmbh – en av världens ledande tillverkare av ljuskällor och belysningselektronik. företaget står för produkter av hög kvalitet, har en 100-årig historia av nytänkande och är en modern och flexibel arbetsplats. verksamheten i sverige är förlagd till haninge utanför stockholm och är ett försäljnings- och marknadskontor samt ett nordiskt centrallager. affärsåret 06/07 var vi 66 anställda och omsatte ca 450 miljoner sek.

vi erbjuder:
ett utvecklande arbete i ett marknadsledande företag och på en avdelning med stora utvecklingsplaner. företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklings- och karriärmöjligheter. du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär och samarbeta med kollegor inom kundservice, produkt och marknad. som stöd i ditt arbete har du ett mycket starkt varumärke samt en effektiv organisation med erfarenhet och kompetens.

kvalifikationer för att bli framgångsrik i rollen:
• utbildning med teknisk inriktning
• minst fem års erfarenhet av försäljning, gärna inom belysning eller annan elektronik
• boende centralt i distriktet
• ett brinnande intresse för att göra affärer och utveckla kundrelationer
• struktur och god kommunikationsförmåga
• ett representativt och förtroendeingivande uppträdande

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, Åsa mitsell, tfn 08-642 87 00. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. vänligen ansök snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id508