Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Enterprise Sales Nordic

LXE är en världsledande amerikansk tillverkare av system för datainsamling (AutoID). LXE tillhandahåller, på en global basis; truckdatorer, handdatorer, streckkodsläsare, mobila RFID system, voice-baserade lösningar samt WLAN för realtidskommunikation. Svensk och nordisk industri väljer LXE som leverantör p.g.a. den nytta och höga kvalitet som våra robusta och tåliga hand- och truckdatorer representerar. Vi levererar till kunder verksamma inom tillverkning, lager och logistik samt hamnar. Exempel på LXE-kunder är IKEA, DHL, SCA, Stadium, SSAB och Volvo.

Kvalifikationer och krav
– Affärsmässighet och förmåga att inge förtroende.
– Tidigare erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar och då gärna AutoID lösningar för lager och logistik applikationer med fokus på realtidsbaserade hand- och truckdatorsystem.
– Förhandlingsvana på ledningsnivå.
– Hög energinivå, självgående och proaktiv.
– Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift (svenska och engelska).

Vi erbjuder
– Ett omväxlande arbete i en intressant och spännande framtidsbransch.
– Ett företag som satsar på stark tillväxt på en nordisk basis.
– Stort eget ansvar, frihet och möjlighet att påverka.
– Konkurrenskraftiga villkor.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringspartner K2 Search AB, Anders Johansson, tfn 08-642 86 79. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Mer info om LXE som företag finns hemsidan; www.lxe.com

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id409 1