Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driven industrisäljare, Göteborg

Vår uppdragsgivare har som vision att bli en av de ledande leverantörerna av rostfritt stål i Europa, och man är på god väg. Företagets moderna historia sträcker sig från 1999 och nu närmar man sig en omsättning på dryga 200 MSEK med fem anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg med ytterligare ett kontor samt ett lager i Europa. I dag levererar man i första hand högkvalitativa, rostfria produkter till bland annat process-, bygg- och möbelindustri.

Vi erbjuder
en tjänst med stort ansvar och stora möjligheter att påverka sin egen situation. Du kommer att arbeta i ett internationellt företag med mycket stark tillväxt. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i en miljö med mycket energi och driv. Man anser framförallt att det ska vara roligt att arbeta. Bolaget satsar nu på stark tillväxt i Norden. Naturligtvis erbjuds du mycket goda villkor, förtjänstmöjligheter och inte minst goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Egenskaper och erfarenheter du behöver för att lyckas är:
• Dokumenterat goda säljegenskaper av försäljning till industrikunder
• Stark drivkraft med en vilja att skapa tillväxt
• Entreprenörsanda
• En vilja att förstå kundernas verksamhet och deras problematik
• Prestigelös och förtroendeingivande
• Engelska är ett krav. Ytterligare ett europeiskt språk är meriterande

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ewa Jönsson på K2 Search AB, efter den 30 juli, på tel. 031-776 90 01. Om tidigare, lämna meddelande så kontaktas du. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 070813.

Executive Search se.