Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Exportsäljare


en bild säger mer än tusen ord – det är vi på expolinc helt övertygade om. därför erbjuder vi våra kunder de bästa förutsättningarna för att stå ut och synas och därigenom lyckas i sin interaktion med marknaden. expolinc utvecklar, tillverkar och marknadsför portabla displaysystem. systemen används av företag för bildexponering och marknadsföring på mässor, events, point-of-sales miljöer m.m. vi säljer våra produkter framförallt genom återförsäljare, distributörer och professionella printföretag över hela världen. expolinc är idag 19 anställda i sverige med ett dotterbolag i usa och etablerad produktion i kina. företaget har en effektiv organisation präglad av stort eget ansvar och stark teamkänsla. för att stärka upp ytterligare, behöver vi nu ännu en resultatfokuserad exportsäljare.

kvalifikationer för att bli framgångsrik i rollen som exportsäljare:
• du är driven med högt engagemang.
• du har ett systematiskt förhållningssätt till försäljning.
• du har förmåga att anpassa säljarbetet till olika nivåer.
• du är affärsmässig.
• du har ett helhetsperspektiv kring affären.
• du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

vi erbjuder:
ett omväxlande arbete i ett spännande internationellt företag, som fortsätter att växa. du kommer att ha en viktig funktion avseende expolincs tillväxt i europa.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, Åsa mitsell, tfn 08-642 87 00. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id508