Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teknisk säljare


brady corp. startades i usa 1914 och är idag ett multinationellt företag representerat i stora delar av världen. brady corporation är börsnoterat på new york stock exchange sedan 1999. produktprogrammet är heltäckande och omfattar märknings-, identifikations- och säkerhetslösningar för industri, el/tele/data-installation, laboratorier mm. i sverige startades brady ab 1973. det svenska försäljningskontoret ansvarar för försäljningsområdet sverige/finland och är också huvudkontor för brady nordic där brady norge och brady danmark också ingår.

kvalifikationer vi söker
• minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning
• gymnasiekompetens, gärna i kombination med annan utbildning

egenskaper du behöver för att lyckas är
• starkt eget driv med stort mått av affärsmannaskap
• teknisk förståelse
• social och lätt att samarbeta med
• prestigelös
• förtroendeingivande

vi erbjuder
en spännande och omväxlande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter i ett känt företag inom märkningslösningar. tjänsten som säljare innebär stora utvecklingsmöjligheter då brady befinner sig i kraftig tillväxt. brady tillhandahåller både kompetensutveckling samt interna karriärmöjligheter nationellt likväl som internationellt. tjänsten är mycket varierande och som säljare ges du stora möjligheter till egna initiativ.
goda prestationer premieras.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Åsa mitsell på k2 search ab, som sköter vår rekrytering, tel. 08 – 642 87 00. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id509 2