Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driven innesäljare

Expert systems, med bas i täby, utvecklar, säljer och tillhandahåller programvara främst för elektronisk handel. Systemet, exder, levereras som en tjänst på internet. Det går bra för företaget som är ledande i det egna segmentet. Kunderna blir fler samtidigt som befintliga kunder gör mer och mer affärer genom expert systems. Företaget har nyligen startat nya projekt med stora köpare både inom dagligvarubranschen och inom skogsindustrin. Partners är bland andra wm-data och agresso.

Vi är ett ganska litet företag med en platt organisation. Därför har du bäst förutsättningar att trivas hos oss om du är både självgående och initiativtagande. Det är viktigt att du gärna tar tag i saker själv, att du vill hjälpa till att förbättra våra rutiner och arbetssätt och att du är en problemlösare. Vidare så är du drivande och gillar att arbeta i en dynamisk entrepreniöriell miljö, tar eget ansvar och dessutom har lätt att lära dig nya saker.

Kvalifikationer
• du som söker ska ha genomförd gymnasieexamen. Högskolestudier inom tekniska eller ekonomiska ämnen är meriterande.
• du har några års arbetslivserfarenhet av av telemarketing, innesälj eller liknande erfarenheter och känner dig bekväm i kontakten med kunder.
• expert systems tjänster innehåller mycket teknik, affärsekonomi och företagstänkande så du måste ha god förståelse för alla delar och applicera kunskapen på kundens företag för att lyckas i denna roll. Utbildning av tjänsterna får du av expert systems. Meriterande är tidigare erfarenhet av e-handel, affärssystem och/eller integrationer.
• du är serviceinriktad och har förmågan att lyssna och kartlägga andras behov och önskemål samt gillar ett högt tempo.

Att arbeta på expert systems innebär många fördelar. Du får ett självständigt, varierat arbete med många kontakter i näringslivet i en bransch som ständigt rör på sig. Du kommer att arbeta med ett engagerat och positivt team av människor på ett företag där vi trivs ihop och stimuleras av att hitta nya lösningar och nya vägar att gå. Vi brinner för att utveckla företaget och våra tjänster och vi söker dig som vill anta nya spännande utmaningar tillsammans med oss.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608