Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare/ representant, Jönköping


osram ab är ett helägt dotterbolag till osram gmbh – en av världens ledande tillverkare av ljuskällor och belysningselektronik. företaget står för produkter av hög kvalitet, har en 100-årig historia av nytänkande och är en modern och flexibel arbetsplats. verksamheten i sverige är förlagd till haninge utanför stockholm och är ett försäljnings- och marknadskontor samt ett nordiskt centrallager. affärsåret 05/06 var vi drygt 66 anställda och omsatte ca 450 miljoner sek.

vi erbjuder:
ett utvecklande arbete i ett spännande företag och på en framgångsrik avdelning. företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklings- och karriärmöjligheter. du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär med mycket samarbete med andra kollegor inom retail och trade. som stöd i ditt arbete har du ett mycket starkt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

kvalifikationer för att bli framgångsrik i rollen:
• utbildning inom teknik eller ekonomi
• minst 2 års erfarenhet av försäljning
• boende i jönköpingsregionen
• ett brinnande intresse för att göra affärer
• struktur och god kommunikationsförmåga
• ett representativt och förtroendeingivande uppträdande

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, Åsa mitsell, tfn 08-642 87 00. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. intervjuer sker löpande. vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id508