Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Exportsäljare Finland

Expand är föregångare inom tillverkning och marknadsföring av portabla mediadisplayer och ett av de ledande företagen på världsmarknaden. Vår framgång är ett resultat av att genom åren fokusera på våra kärnvärden – ”vara smarta och innovativa i allt vi gör” – från marknadsundersökning, produktutveckling och design till leverans och service. Se vidare på vår hemsida: www.expandmedia.com
Vårt affärskoncept är att: ”Vi möjliggör för företag och organisationer att marknadsföra sig på de platser och i de miljöer där deras målgrupper befinner sig.” Vi är 125 personer anställda globalt, varav 25 arbetar på huvudkontoret i Stockholm.

Vi erbjuder:
Ett omväxlande arbete i ett spännande svenskt, internationellt företag, som fortsätter att växa. Företaget verkar i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och teambaserat i en kreativ och innovativ miljö, med mycket trevlig atmosfär där alla har roligt tillsammans. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• är driven, självgående och får saker att hända
• är proaktiv och tycker om stort eget ansvar
• lyhörd och engagerad
• har minst tre års säljerfarenhet
• är duktig på att skapa relationer
• kan kommunicera obehindrat på finska, detta är ett krav
• kan och vill resa mycket, ca 65 övernattningar per år.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Roland Gustavsson, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id408