Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Controller, Stockholm

Teliasonera är en internationell koncern med en global strategi, men varhelst vi verkar, agerar vi som ett lokalt företag. Vi erbjuder våra tjänster på 20 marknader. Vi tillhandahåller nätanslutning och telekommunikationstjänster som hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Affärsområde bredbandstjänster erbjuder kommunikations- och underhållningstjänster till hem och kontor genom ledande varumärken i norden och baltikum.

Dina arbetsuppgifter
generellt kommer du att arbeta med budget, analyser och resultat. En viktig del i arbetet är att säkerställa kostnadseffektivitet och intäktsutveckling. Du kommer också att bistå övriga kollegor inom området i ekonomiska frågor.

Initialt kommer arbetet med serviceaffären handla mycket om strukturskapande, change management och implementering av idéer som skapar förutsättningar för en växande serviceaffär.

Vem är du?
för att axla rollen så ser vi att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av business controlleryrket. Du är affärsdriven, konsultativ och ansvarstagande med dokumenterad erfarenhet av att själv eller tillsammans med affärsansvariga initierat och skapat resultat för tillväxt och bättre kundupplevelse inom it/telekomsektorn. Arbetet kräver mycket god analytisk förmåga, goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av att driva projekt. Kunskaper och vana av att arbeta i olika affärssystem som t ex sap ses som meriterande.

Vi erbjuder
bygg din karriär tillsammans med oss, ett företag som drivs av framtiden. Ett företag med verksamhet och inflytande från norden och baltikum genom europa och eurasien, hela vägen till nepal.

Vi erbjuder en stor spelplan med lokal, internationell och kulturell mångfald där dina idéer värderas högt och belönas.

För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Därför gör vi vårt yttersta för att se till att dina aspirationer och mål kan förenas med våra företagsmål. Vi vet vikten av att tänka långsiktigt och investera i den största och mest betydelsefulla tillgången vår verksamhet har – våra medarbetare.

Egenskaper
• ansvarstagande
• trygg och självständig
• konsultativ
• affärsdriven

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608