Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Controller, Stockholm

TeliaSonera är en internationell koncern med en global strategi, men varhelst vi verkar, agerar vi som ett lokalt företag. Vi erbjuder våra tjänster på 20 marknader. Vi tillhandahåller nätanslutning och telekommunikationstjänster som hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Affärsområde Bredbandstjänster erbjuder kommunikations- och underhållningstjänster till hem och kontor genom ledande varumärken i Norden och Baltikum. På våra hemmamarknader är vi det snabbast växande medieföretaget, den största internetleverantören och ledaren inom ip-tv och video-on-demand.

Dina arbetsuppgifter
Generellt kommer du att arbeta med budget, analyser och resultat. En viktig del i arbetet är att säkerställa kostnadseffektivitet och intäktsutveckling. Du kommer också att bistå övriga kollegor inom området i ekonomiska frågor. Några exempel på arbetsuppgifter är: månadsbokslut, intäkts- och kostnadsanalys, KPI-uppföljning, riskbedömningar, prognoser samt driva och delta i olika projekt.

Initialt kommer arbetet med serviceaffären handla mycket om strukturskapande, change management och implementering av idéer som skapar förutsättningar för en växande serviceaffär. Tillsammans med affärsansvariga kommer du att vara med och säkra en tillväxt och utveckling inom området.

Vem är du?
För att axla rollen så ser vi att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom Ekonomi och flerårig erfarenhet av Business Controlleryrket. Du är affärsdriven, konsultativ och ansvarstagande med dokumenterad erfarenhet av att själv eller tillsammans med affärsansvariga initierat och skapat resultat för tillväxt och bättre kundupplevelse inom IT/Telekomsektorn. Arbetet kräver mycket god analytisk förmåga, goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av att driva projekt. Kunskaper och vana av att arbeta i olika affärssystem som t ex SAP ses som meriterande.

Vi erbjuder
Bygg din karriär tillsammans med oss, ett företag som drivs av framtiden. Ett företag med verksamhet och inflytande från Norden och Baltikum genom Europa och Eurasien, hela vägen till Nepal. Ett företag som varje dag möjliggör kommunikation för miljontals kunder i tjugo länder genom våra nätverk och tjänster.

Vi erbjuder en stor spelplan med lokal, internationell och kulturell mångfald där dina idéer värderas högt och belönas. På en arena som präglas av hög prestanda kommer du att tillsammans med talangfulla och erfarna kollegor skapa ett intryck oavsett om du väljer att jobba lokalt eller påbörja en internationell karriär.

För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Därför gör vi vårt yttersta för att se till att dina aspirationer och mål kan förenas med våra företagsmål. Vi vet vikten av att tänka långsiktigt och investera i den största och mest betydelsefulla tillgången vår verksamhet har – våra medarbetare. Denna specifika tjänst kommer att vara placerad i Farsta.

Egenskaper
• Ansvarstagande
• Trygg och självständig
• Konsultativ
• Affärsdriven

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Katarina Scheele på K2 Search AB, tel. 08-501 103 99. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan senast 13 augusti 2012. Ansök tjänsten på www.k2search.se.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id408