Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Gatuavdelningen, Partille kommun

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång runt om i kommunen, fortsätter arbetet med att utveckla partille från förort till förstad.

Vi erbjuder
en ansvarsfylld roll i en spännande kommun under stark utveckling. Partille står inför ett flertal mycket stora och spännande projekt, såsom ny multiarena, utökat allum, 1000 nya bostäder m m vilka du kommer att vara direkt involverad i.

Kvalifikationer
vi söker dig med ledarerfarenhet eller med projektledarbakgrund och som trivs och tycker om att leda projekt. Du är bra på att bygga relationer, en god kommunikatör och har en bra och naturlig förmåga att samarbeta.

Vi tror att du har civilingenjörsexamen inom anläggningsbranschen eller annan utbildning som kan prövas likvärdig. Du har naturliga ledaregenskaper och relevanta erfarenheter från bygg/konsultbranschen eller stat/kommun.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander på k2 search ab, tel. 031-788 14 65 eller carl-johan borvander på 031-788 14 63. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608