Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Moms- och skattespecialist, Stockholm

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Vi erbjuder ett komplett tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning. Med vår kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människan i centrum och att verka för en hållbar utveckling är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi erbjuder
en affärsfokuserad och utvecklande roll där du blir en viktig kugge i företagets affärsutveckling och lönsamhet ur ett skattemässigt perspektiv. Detta är en nyinrättad tjänst med stora möjligheter till att påverka utvecklingen av rollen. Vidare innebär tjänsten ett självständigt arbete vilket ställer krav på engagemang, initiativförmåga och hög ansvarskänsla. Den här rollen erbjuder många kontakter både inom och utanför företaget. Ett visst resande förekommer då företaget är rikstäckande.
riksbyggen har som ambition att vara en av de bästa arbetsgivarna och arbetar aktivt med ledarskaps- och medarbetarfrågor.

Kvalifikationer
• akademisk examen inom ekonomi eller juridik
• minst fem års erfarenhet av att arbeta med momsfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen
• generell kunskap inom övriga skatter (inkomst-, fastighets-, stämpelskatt)
• arbetat med processförbättringar och rutiner är meriterande.

Egenskaper
• ansvarstagande
• kommunikativ och social
• drivande och proaktiv
• affärsmässig – se möjligheter

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608