Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Erfaren konsult inom Software License Compliance,

Kpmg erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 138.000 specialister i 150 länder. I sverige har vi stark lokal förankring med 1600 medarbetare på 60 orter.
kpmg risk consulting består av cirka 90 medarbetare som på olika sätt hjälper våra kunder att integrera riskhantering i verksamheten och att åstadkomma såväl efterlevnad av interna och externa regler som en långsiktigt optimerad och hållbar vinstnivå.

Vi erbjuder
detta är en spännande tjänst inom det växande området för kontraktsefterlevnad. Tjänsten ger dig en möjlighet att utveckla din förmåga att agera som konsult i en global omgivning. Vi tror du gillar utmaningar och vill få en större inblick i mjukvaruhantering i olika företag.
kpmg är ett av sveriges ledande konsultföretag som två år i rad blivit vald som världens näst mest attraktiva företag att arbeta på enligt universums årliga undersökning där ekonomistudenter rankar olika arbetsgivare. Tjänsten ställer stora krav på ordning och reda, hög integritet samt god kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer
• minst två års erfarenhet av mjukvarulicenser eller relaterade områden (it-revision eller systemutveckling)
• kunskap om vanliga licensieringmodeller från en eller flera av de större mjukvaruleverantörerna är meriterande
• goda kunskaper i excel, access/sql är meriterande

Egenskaper
• analytisk, noggrann och sifferorienterad
• kommunikativ (både i tal och skrift) på såväl svenska som engelska
• eget driv och problemlösningsorienterad
• personlig trygghet
• flexibelt förhållningssätt

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608