Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare/Trafikplanerare, Göteborg

Göteborgs stads trafikkontor har ett övergripande ansvar för samordning av alla trafikfrågor i göteborg. Arbetet sker i nära samarbete med övriga förvaltningar och bolag inom trafikområdet. Uppdraget är att tillgodose medborgarnas och näringslivets transportbehov och vår vision är att erbjuda alla effektiv, säker och hållbar rörlighet. En fungerande trafikmiljö är en viktig del av göteborgs utveckling som attraktivt, regionalt centrum.

Vi erbjuder
göteborgs stad är inne i en spännande utvecklingsfas med flera stora infrastrukturprojekt, inom ramen för det västsvenska paketet, liksom ett omfattande stadsutvecklingsarbete och hög volym bostadsbyggande. Projekten kommer att pågå många år och kommer att omdana och skapa en ny stad. Detta innebär en rad spännande projekt som trafikkontoret kommer att delta i. På avdelning trafik arbetar idag ca 40 medarbetare. Vi medverkar i arbetet med att ta fram detaljplaner och vi har omfattande kontakter med allmänhet och intressegrupper i frågor som rör trafikplanering och trafiksamordning.

Kvalifikationer
• flerårig erfarenhet av trafikplanering och samordning av trafik samt väg- och gatuutformning
• flerårig erfarenhet av planering, projektlednings-, eller projekteringsarbete
• relevant högskoleutbildning
• svenska i tal och skrift

Egenskaper
• drivande och utvecklingsinriktad
• tydlig och god kommunikatör
• lyhörd och smidig i umgänget med andra

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med karin rudhag på k2 search ab, tel. 031-303 30 92. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31 januari.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608