Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regioninköpare, Stockholm

Nvs installation ab är ett av nordens ledande installationsföretag med omkring 2 400 medarbetare och ett 90-tal kontor i sverige, norge och finland. Verksamheten omfattar installationer inom värme och sanitet, industri, ventilation, kyla, energi och sprinkler samt service och underhåll. Nvs ägs av imtech n.v. Som är ett av europas ledande teknik- och serviceföretag.

Vi erbjuder
detta är en utmanande och omväxlande tjänst i en starkt decentraliserad och platt organisation där produktion är kravställare. Det innebär att det är korta beslutsvägar, att man får ett tydligt ansvarsområde, vet att man är med och påverkar resultatet och det syns att man gör en skillnad. Nvs installation kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med teamanda. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en förändringskultur med höga ambitioner. Som en del av en större koncern finns många intressanta vägar inom nvs att gå vidare om man är rätt person, såväl i sverige som internationellt.

Kvalifikationer
• erfarenhet av inköp från industri-, bygg- eller grossistföretag.
• vana att arbeta i elektroniska inköpsprogram samt databashantering.

Egenskaper
• strategisk förståelse för inköp samt en vilja att göra affärer.
• kommunikativ och informativ.
• stark drivkraft.
• lagspelare som klarar av att stå på sig.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med anna landin på k2 search ab, tel. 08-400 275 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1