Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Värmland, Karlstad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Vi erbjuder ett komplett tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning. Med vår kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människan i centrum och att verka för en hållbar utveckling är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi erbjuder
verksamheten omsätter ca 95 mkr och omfattar runt 100 medarbetare, vilka arbetar som fastighetsskötare, ekonomer, drifttekniker och förvaltare. Uppdraget blir att leda och utveckla marknadsområdet affärsmässigt för att stärka befintliga kundrelationer och rekrytera nya kunder. Du kommer att leda marknadsområdets ledningsgrupp samt ingå i region västs ledningsgrupp som arbetar med företags- och regionövergripande frågor.
vi söker dig som framgångsrikt leder medarbetare. Du är tydlig, lyhörd och har förmåga att skapa förtroende och engagemang.

Kvalifikationer
• flerårig chefserfarenhet med goda resultat avseende såväl hårda som mjuka värden
• högskoleutbildning eller motsvarande
• erfarenhet av marknads- och säljarbete är önskvärd
• branscherfarenhet är meriterande

Egenskaper
• affärs- och resultatorienterad
• kommunikativ ledare
• operativ med strategisk förmåga
• helhetssyn och samarbetsförmåga

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med karin rudhag på k2 search ab, tel. 073-532 0949. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 1 mars.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611