Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Stadsarkitekt till stadsbyggnadskontoret i Götebor

Göteborg utvecklas, växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Byggnadsnämnden och stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning.

Kvalifikationer
du är en kreativ person med stor kommunikativ förmåga, som kan skapa samband och sammanhang och föra dialog och öppna samtal såväl internt som externt. Du är visionär med en utvecklad förmåga att inspirera och engagera andra. Du har mod och integritet och är en lagspelare med fokus på det gemensamma resultatet.
du har erfarenhet av att leda professionella samtal med många olika intressenter och aktörer. Du är högskoleutbildad inom arkitektur och har erkänd kompetens och erfarenhet från arbete med stadsplanering, gestaltning och stadsmiljö, gärna från både privat-, offentlig- och internationell verksamhet.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med karin rudhag på k2 search ab, tel. 031-303 3092. Fackliga företrädare: maria gränsbo, saco, tel 031-368 16 47 och thord lagercrantz, sktf, tel 031-368 15 45. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 5 september.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608