Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef finansavdelningen, Stockholm

Kooperativa förbundet (kf) är ett förbund för landets konsumentföreningar och en detaljhandelskoncern med coop som kärnverksamhet. I koncernen ingår även en rad andra starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finansverksamhet.

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen och förstärker organisationen för kf invest inom kf där huvudprioriteringarna utgår från kfs strategiska inriktning. Kf invest utgör koncernens finansfunktion till vilken all finansverksamhet är centraliserad.

Vi erbjuder
detta är en spännande tjänst med stora möjligheter att påverka och att bidra med sin kompetens. Rollen innebär att arbeta nära verksamheten och kärnaffären, där man blir koncernens expert inom redovisning av finansiella instrument. För att trivas bör man ha förmåga att jobba självständigt i dess verkliga bemärkelse, förstå vad som behöver göras och att aktivt själv säkerställa slutförande. Som ekonomichef för finansavdelningen involveras du i många olika verksamhetsnära frågor och ett genuint engagemang och intresse för dess helhet är grundläggande.

Kvalifikationer
• akademisk ekonomutbildning.
• kompetens inom ifrs.
• erfarenhet från redovisning av finansiella instrument minst tre år i kombination med minst sju års relevant arbetslivserfarenhet.
• meriterande med redovisningsansvar/chefsansvar idag.

Egenskaper
• noggrann och ansvarstagande med förmåga att slutföra projekt.
• stark drivkraft.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611