Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Passionerad och affärsdriven HR-Trainee, Stockholm

Wise Group är moderbolaget i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Rekrytering, Bemanning och HR/Personalområdet. Wise Group är noterade på First North Premier.

Din bakgrund
Vi söker dig som precis tagit din examen från PA/PAO-programmet, möjligtvis har du hunnit arbeta 1-2 år efter examen. Du har definitivt gjort något utöver det vanliga parallellt med dina studier där du visat prov på din entreprenörsanda och kreativitet. Du har ett starkt driv och höga karriärambitioner.

Vi är ett tillväxtbolag och vår kultur präglas av ett nära samarbete och en brinnande lust att utveckla våra kunder och affärer. För oss är passion, kvalitet och tillväxt något som genomsyrar allt vi gör och därför vill vi att dina kurskamrater beskriver dig som:

– Passionerad – du brinner för det du gör
– Tillväxtorienterad – du är ambitiös och vill ständigt framåt och utvecklas
– Affärsmässig – du ger dig inte och levererar alltid hög kvalitet

Vi erbjuder…
morgondagens HR–talanger chansen att söka Sveriges mest intressanta traineetjänst. Efter ditt traineeår väntar en spännande karriär inom något av bolagen i Wise Group så missa inte chansen att bli Wise Groups nästa HR-Trainee!

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Anna Juhlin eller vår fd. traniee Mina Lindman på telefon 08-555 290 00. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2011-05-31. Varmt välkommen med din ansökan!

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id409 0