Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Licensspecialist, Göteborg

Caperio finns inte till för alla. Vi finns för dig som värderar en personlig kontakt och för dig som tycker att det är viktigt med innovation och kvalitet. Caperio vågar ifrågasätta självklarheter och vi kommer med nya och kreativa idéer. För att ta reda på om caperio finns till för dig måste du våga ta steget och bli överraskad. – nice to meet you.
våra affärsområden omfattar telefoni, nätverk & säkerhet, server & lagring, licens, klient & logistik, utskrift & dokument samt finans. Inom respektive affärsområde har vi möjlighet att hjälpa dig att identifiera nuläget och att implementera lösningar som skapar möjlighet till en mer proaktiv driftsverksamhet för dig. Vi stödjer dig också över tiden med att förvalta och utveckla driftsmiljön så att du kan fokusera på att ligga så nära din verksamhet som möjligt.

Vi erbjuder
caperio har en unik företagskultur med starka värderingar; ansvar, respekt, ambition, delaktighet och engagemang. Värderingarna levs i organisationen och är tydliga i samarbetet med kunder och leverantörer. På caperio månar man om varandra och jobbar för att alla ska trivas på jobbet, för om medarbetarna mår bra, får de också kunderna att må bra. Bland medarbetarna finns ett mycket starkt engagemang och personligt ansvar för verksamhetens utveckling.

Detta är en utmanande tjänst för dig som vill vara med och påverka utvecklingen i ett av sveriges mest expansiva it-bolag och sätter högt värde på goda kundrelationer. Du kommer att ha ett fritt arbete där du får använda din specialistkompetens och får möjlighet att göra affärer med många intressanta människor i starka positioner i västra och södra sveriges näringsliv.

Kvalifikationer
• god insikt i microsofts licensprogram och affärsmodell
• flerårig erfarenhet av b2b försäljning och nykundsbearbetning
• utbildning och certifieringar inom microsofts licensieringsmodeller
• akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik är meriterande

Egenskaper
• strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer
• stark drivkraft
• kommunikativ, både i dialogen med kunder och med kollegor
• självständig
• resultatinriktad

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608