Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult, Göteborg

K2 search ab rekryterar affärsinriktade roller på chefs- och specialistnivå och har hjälpt företag och organisationer att hitta framgångsrika medarbetare sedan 1996. Idag är vi drygt 25 personer i stockholm, göteborg, malmö samt linköping och ingår i wise group ab. Vi som arbetar på k2 search har erfarenhet från flera olika branscher och brinner för att hjälpa våra kunder att växa med nya medarbetare som skapar tillväxt och framgång.

Arbetsuppgifter:
som researchkonsult identifierar du och etablerar kontakt med potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Varje uppdrag är ett samarbete mellan researchkonsult och rekryteringskonsult, där du som researchkonsult är delaktig i hela rekryteringsprocessen och ansvarar för searcharbetet. Du bidrar med viktig kunskap vid upprättandet av kravprofil tillsammans med kund och ansvarar sedan för planeringen och utförandet av searchprocessen.

Praktiskt searcharbete innebär att du kartlägger branscher och identifierar kandidater. Det är också ditt ansvar att kontakta kandidater och genomföra en första telefonintervju för att avgöra kandidatens lämplighet för rollen du arbetar med. Det är ett arbete som ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och snabbt sätta dig in i olika branscher och tjänster. Det är också av yttersta vikt att du är orädd när det gäller att kontakta kandidater via telefon och att du vägrar att ge upp. Du arbetar i flera parallella projekt och samarbetar med både rekryteringskonsulter och dina kollegor i searchteamet.

Vi erbjuder:
k2 search har lång erfarenhet av search och ser detta som en förutsättning för en lyckad rekrytering. Som researchkonsult hos oss har du ett inspirerande och utvecklande arbete där du lär dig mycket om svenskt näringsliv och den svenska arbetsmarknaden. Vårt searchteam arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera searcharbetet och samarbetar för att säkra våra processer och höga kvalitet.

På k2 search ingår du i ett ambitiöst och snabbfotat företag där vi alla brinner för att hjälpa våra kunder och varandra.

För rätt person finns stora möjligheter till utveckling i vår koncern där vi strävar efter att bli sveriges bästa arbetsgivare.

Kvalifikationer
• akademisk examen
• erfarenhet från försäljning, telemarketing eller annan kundnära verksamhet

Egenskaper
• affärsorienterad
• noggrann och strukturerad
• flexibel lagspelare
• snabb och alert, gillar när det är full fart
• initiativtagande och kreativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med chef research, katarina kjellander på 08-642 87 17. Ansök via www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2