Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare till affärsområde Stationer, Malm

Jernhusen utvecklar fastigheter på ett sätt som bidrar till en bättre transportsektor och ett grönare sverige. Du kommer att jobba i en expansiv bransch där mycket händer, både nu och i framtiden. Detta är möjligt eftersom jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd längs den svenska järnvägen. Jernhusen kännetecknas av framåtanda och utveckling. Vi drivs av att göra skillnad för människor och miljö. Jernhusen är helägt av svenska staten, har ca 150 medarbetare och huvudkontor i stockholm. Bolaget äger runt 300 fastigheter till ett värde av cirka 9 miljarder kronor.

Vi erbjuder
ett företag i stark förändring där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. Jernhusen är sveriges nionde största fastighetsbolag och marknaden utvecklas mycket positivt och snabbt. Just nu pågår flera stora utvecklingsprojekt inom företaget och stora satsningar och investeringar planeras. Detta innebär att alla möjligheter till utveckling finns och du kommer att spela en mycket viktig roll i jernhusens fortsatta satsning på stationer.

Kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av projektledning i komplexa projekt inom fastighet, bygg eller anläggning/infrastruktur.

Egenskaper
• affärsmässighet (du har en vilja att skapa, göra bra affärer och kunna sy ihop dessa)
• social och kommunikativ
• tydlig
• strukturerad
• flexibel

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608