Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Analyst Operational Risk, Stockholm

Brummer & partners affärsidé är att erbjuda aktivt förvaltade investeringsprodukter och vi rankas idag som en av de ledande förvaltarna av hedgefonder i europa. Bland våra andelsägare finns såväl institutioner som privata investerare och arbetsgivare. Vår affärsidé är att erbjuda ett väldiversifierat utbud av aktivt förvaltade fonder genom att samla skickliga förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en och samma företagsgrupp. Brummer & partners har för närvarande cirka 250 anställda i sju länder och förvaltar cirka 70 miljarder kronor.

Vi erbjuder
brummer & partners erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en spännande miljö.

Detta är en omväxlande tjänst i ett mycket framgångsrikt och entreprenöriellt företag. Brummer & partners har ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Brummer & partners kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer
du är civilekonom, jur kand eller motsvarande och har flera års erfarenhet från finanssektorn. För att kunna arbeta självständigt är det viktigt att du har erfarenhet av arbete med operativa risker hos värdepappersbolag, kapitalförvaltare, bank eller revisionsföretag samt praktisk erfarenhet av arbete med självutvärderingar och incidentrapportering. Arbetet kräver även god förmåga att analysera operativa risker i skiftande delar av verksamheten.

Egenskaper
som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. Vi vill att du har god analytisk förmåga och att du är skicklig på att strukturera text och kommunicera dina slutsatser både på svenska och engelska samt kan förklara operativa risker på ett pedagogiskt sätt. Eftersom ditt arbete i hög grad berör flera avdelningar på brummer & partners är det också viktigt att du är utåtriktad och har mycket god samarbetsförmåga.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608