Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Hus & Fastighet, Göteborg

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och
arkitektur. Koncernen omsätter cirka 5,5 mdr sek och har 5 300 anställda, varav 2600 i
sverige. För närvarande genomför sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen.
sweco är medlem på omx nordiska börs i stockholm.

Vi erbjuder
hos sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer som ser möjligheterna och vill agera. Vi vill att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. Du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter och som befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången.

Kvalifikationer
vi söker dig som är etablerad projektledare med goda marknadskontakter, eller som arbetar hos en byggentreprenör alternativt inom fastighetsbranschen. Du har ett brinnande intresse för att leda projekt inom husbyggnad, såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Du besitter hög teknisk kompetens inom husbyggnad och är förmodligen civilingenjör eller byggnadsingenjör.

Personliga egenskaper
du är drivande, målinriktad, engagerad, nyfiken, affärsinriktad och strukturerad.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, karin rudhag tel. 073-532 0949. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608