Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Hus & Fastighet, Göteborg


sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och
arkitektur. koncernen omsätter cirka 5,5 mdr sek och har 5 300 anställda, varav 2600 i
sverige. för närvarande genomför sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen.
sweco är medlem på omx nordiska börs i stockholm. www.sweco.se

vi erbjuder
hos sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer som ser möjligheterna och vill agera. vi vill att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. vi kallar det medarbetarskap. syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter och som befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. du kommer att tillhöra en organisation med stort fokus på laganda och kompetensåterföring.
sweco utbildar och certifierar sina projektledare enligt standard från project management institute, pmi, som är världens ledande kunskapsorganisation för projektledning.

kvalifikationer
vi söker dig som är etablerad projektledare med goda marknadskontakter, eller som arbetar hos en byggentreprenör alternativt inom fastighetsbranschen. du har ett brinnande intresse för att leda projekt inom husbyggnad, såväl bostäder som kommersiella fastigheter. du besitter hög teknisk kompetens inom husbyggnad och är förmodligen civilingenjör eller byggnadsingenjör.

personliga egenskaper
du är drivande, målinriktad, engagerad, nyfiken, affärsinriktad och strukturerad. vidare har du en öppen och prestigelös attityd, lätt att etablera kundkontakter på ett förtroendefullt sätt och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, karin rudhag tel. 073-532 0949. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök tjänsten genom att klicka på ikonen ”sök detta jobb”.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id508