Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsinriktad Patent Attorney, Malmö

Zacco är europas största konsultbyrå inom immaterialrätt och erbjuder förvaltning av immateriella rättigheter, utformning och inlämning av patent- och varumärkesansökningar, licensiering och portföljförvaltning. Zacco har mer än 135 års historia och har idag 10 kontor i danmark, norge, sverige, tyskland och holland. Företaget har c:a 600 anställda varav c:a 210 konsulter. I skandinavien erbjuder zacco legal heltäckande juridiska tjänster inom immaterialrätt. Zacco har flera gånger fått utmärkelser i den årliga mip-undersökningen, som anordnas av tidskriften managing intellectual property. År 2007 fick zacco det prestigefyllda priset som årets bästa firma för inlämning av europapatent.

Vi erbjuder
som patentkonsult hos albihns zacco får du ansvar för din egen kundportfölj som du utvecklar genom teknisk- och patentrelaterad rådgivning och vägledning till dina kunder. Dina viktigaste arbetsuppgifter är att utforma patentstrategier, genomföra analyser och arbeta fram patentansökningar. Du kommer att arbeta i dedikerade kundteam med kvalificerade och engagerade kollegor inom olika specialistområden.

Kvalifikationer
du är civilingenjör eller motsvarande och har arbetat i minst tre år som patentkonsult. Har du dessutom arbetat med patentfrågor inom industrin så är det ytterligare meriterande. Du har teknisk bredd och bör helst ha erfarenhet från mekanik eller telecom, men även andra teknikområden är meriterande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i kundteam där du tillsammans med kompetenta kollegor lösa dina kunders immaterialrättsliga behov. Det är viktigt att du är affärsmässig och har förmåga att genom proaktiv och professionell rådgivning skapa nya affärsmöjligheter hos dina kunder.

Egenskaper
som person är du driven och engagerad och nyfiken. Du strävar efter att hela tiden förbättra dig själv och ditt arbetssätt. Du är en lagspelare som värdesätter att uppnå resultat i samverkan med dina kollegor.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608