Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Managementkonsult Advisory Services Ernst & Young,

Ernst & young är en ledande global aktör inom revision, skatt, transaktioner, rådgivning och redovisning. Våra 144 000 medarbetare världen över förenas av gemensamma värderingar och en stark vilja att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vår drivkraft är att hjälpa medarbetare, kunder och den omvärld vi verkar i att uppnå sin fulla potential. Ernst & young advisory services är del av en internationell satsning på rådgivningstjänster och vi erbjuder affärsrådgivning till svenska och internationella kunder. Vi är idag över 19 000 konsulter i vår globala verksamhet.

Vi erbjuder
inom ernst & young finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det möjlighet att arbeta utomlands och i internationella projekt.

Kvalifikationer
• arbetslivserfarenhet (3-10 år) inom relevant område.

Egenskaper
• driven och nyfiken
• ambitiös, initiativrik och beredd att ta eget ansvar
• kommunikativ både i tal och skrift
• relationsskapande
• analytisk

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608