Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Infrastrukturarkitekt, Stockholm

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi erbjuder
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team med andra duktiga medarbetare. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Företaget jobbar fokuserat med en tydlig karriärplanering där din karriär är i fokus och på vilka möjligheter som finns för dig.

Kvalifikationer
du har en gedigen erfarenhet inom it- och microsoft-relaterade områden. Du har bred förståelse av microsofts produkter samt de strategier och tillämpningssätt som präglar denna miljö. Du har konsulterfarenhet från komplexa it projekt. Du har flera års erfarenhet som infrastrukturarkitekt och har varit ansvarig för att ta fram och implementera arkitekturer baserade på microsofts lösningar. Du har kunskap om itil processer. Akademisk examen eller motsvarande är meriterande. Projektledarutbildning är meriterande.

Du är en god kommunikatör och har du vana att arbeta mot en ledningsgrupp är detta ett plus.

Egenskaper
• engagerad och motiverad
• duktig på att kommunicera tekniska problemställningar
• duktig på att sätta sig in i kundens it miljö

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2