Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Skatteansvarig för JM till Koncernstab Ekonomi och

Jm är en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i sverige, norge, danmark, finland och belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i storstockholmsområdet. Jm ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 9 miljarder kr och har cirka 1 900 medarbetare. Jm ab är ett publikt bolag noterat på nasdaq omx stockholm, segmentet mid cap.

Rollbeskrivning

Du kommer att ansvara för och vara delaktig inom nedanstående områden:
• deklarationer och inkomstskatt
• bolagshantering och skattekonsekvenser vid förvärv
• momshantering
• bokslutsarbete
• instruktioner om skatt- och momshantering på övergripande nivå
• externa kontakter med t.ex.

I rollen kommer du att ha mycket kontakter på olika nivåer inom företaget, samt ha ett samordnande ansvar mot verksamheten inom dina ansvarsområden. Därför bör du trivas med att etablera relationer med personer i olika funktioner. Jm erbjuder ett spännande arbete i ett företag under ständig utveckling. Samtidigt som tjänsten är krävande i sig så medger den stora möjligheter till personlig utveckling för rätt person.

Din bakgrund

Jm söker dig som är civilekonom med inriktning mot skatter och redovisning och har minst 10 års arbetslivserfarenhet. Har du skaffat dig relevant branschkunskap är det en ytterligare fördel. Att du är noggrann, strukturerad och kan hålla tidsplaner trots periodvis hård arbetsbelastning, tar vi för givet. Då jm ofta arbetar i team i många projekt och arbetsuppgifter så är det viktigt att du uppfattas som prestigelös i din framtoning.

Mer om tjänsten

Du söker tjänsten via www.k2search.se.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2